Partnerprogramma

Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk dat je het volgende moet aannemen met betrekking tot externe links op mijn website:

Sommige van onze links op onze website (http://www.beveiligjeomgeving.com) zijn affiliate links. Hiermee verdienen we een klein percentage als er via deze link  iets wordt aangekocht.

Dit heeft geen invloed op de prijs van het product.  Wij willen onze website doen groeien, en daarom zijn we steeds op zoek naar de beste oplossingen voor onze lezers. We willen beveiligjeomgeving de beste site maken over het beveiligen van je omgeving. Het geeft ons extra motivatie als we met het verkopen van de producten die we aanbieden een klein percentage van het nettobedrag verdienen. Dit is mooi meegenomen om de kosten van het onderhouden van onze website en uitgebreide artikelen zoals outdoor camera guide te beperken.

Wij plaatsen ook niet zomaar een affiliate link naar een willekeurig product, we plaatsen er alleen een link naar wanneer we vinden dat het product de moeite waard is voor onze bezoekers om het te bekijken of kopen.

Momenteel is deze website partner bij de volgende bedrijven:
Conrad
Bol
Amazon
“Beveiligjeomgeving is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.”
Als u hierover opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.